Boek bij BeachCheck voordelig jouw herfstvakantie

De mooiste herfstvakanties

Er zijn geen resultaten gevonden

Laat alles zien
Home > Herfstvakantie

Heerlijk weekje zonvakantie in de herfstvakantie

Home - Herfstvakantie

Herfstvakantie 2016

Herfstvakantie 2016


De blaadjes vallen in Nederland van de bomen, de koude wind en regen komt steeds meer op zetten, de zomer is echt voorbij. Maar niet getreurd! De herfstvakantie geeft je de kans om er lekker een weekje tussenuit te gaan naar de zon! BeachCheck heeft het grootste aanbod naar zon, zee en strand. Check het op BeachCheck.com.

Een van de meest populaire bestemmingen in de herfstvakantie is het betaalbare Turkije. Uit het brede aanbod van gezellige, zonnige badplaatsen heb je genoeg keuze! Ga er samen met de kinderen tussenuit, en geniet van een relaxte all-inclusive vakantie naar de zon. Dit kan natuurlijk ook in Egypte, waar er ook in oktober, in de herfst, nog steeds een hoge temperatuur van tussen de 30 en 35 graden heerst. Gegarandeerd dat je lekker bruin terug komt na een weekje onder de Egyptische zon!

Laad je batterij anders op, op een van de Canarische Eilanden, zoals Gran Canaria, Tenerife of Fuerteventura waar de temperaturen nog steeds tussen de 25 en de 30 graden ligt. Of maak de herfstvakantie nog specialer, met een onvergetelijke reis naar het Caribisch gebied. Ontdek de geweldige onderwaterwereld en snorkel of duik in de helderblauwe zee. Gegarandeerd komt het hele gezin terug met de meest geweldige verhalen! Door een heerlijk relaxte herfstvakantie, vol met zon, zee en strand zal je genoeg energie hebben opgebouwd om de donkere dagen tot aan de feestdagen door te komen!

De herfstvakantie begint in regio noord en midden op 15-10-2016 en duurt tot en met 23-10-2016. In regio zuid is dit 22-10-2016 tot en met 30-10-2016.

Bekijk het breedste aanbod van BeachCheck snel, en boek een herfstvakantie naar de zon!

2017 © BeachCheck.com