In de kerstvakantie voordelig weg met BeachCheck

De mooiste Kerstvakanties

Tigotan Lovers and Friends
Playa De Las Americas, Canarische Eilanden
 
Beoordelingen
8.9
wait
wait
BEWAREN
BEKIJK DEZE VAKANTIE >>
Home > Kerstvakantie

In de kerstvakantie voordelig weg met BeachCheck

Home - Kerstvakantie

Kerstvakantie 2016

Kerstvakantie 2016


Als kerstcadeau naar de zon!

Ontsnap het koude Nederlandse winter weer, en vlieg in de kerstvakantie naar de zon! Begin het jaar bruin, blij en helemaal opgeladen met BeachCheck!

Wil jij ook zo graag weer de warme zon op je huid voelen? Met je tenen in het zand naar de golven luisteren? En dit alles onder het genot van een verfrissend drankje of een luxe cocktail? BeachCheck snapt jou, en heeft dan ook het breedste aanbod van heerlijke strandvakanties naar de winterzon voor je in de aanbieding.

Binnen een paar uur vliegen zit je al snel op bekende winterzon bestemmingen, zoals Spanje, Portugal, Griekenland, Egypte en Turkije! Hier kan je tijdens de kerst genieten van warme, zonnige stranden of helemaal tot rust komen op een van de zonovergoten terrasjes. Geniet van de lokale cultuur en ga kerstcadeautjes winkelen in een van de sfeervolle stadjes of geniet van een heerlijk kerst diner op een zonnig terras.

Pak kerstcadeautjes uit op een exotisch Canarisch Eiland onder een palmboom in plaats van een dennenboom. Bekijk het grootste aanbod van strandvakanties naar de zon op BeachCheck naar bijvoorbeeld de eilanden Gran Canaria, El Hiero, Tenerife, Fuerteventura, La Gomera, La Palma of Lazarote. Ruil je ski’s in voor waterski’s en je skipak voor badkleding, en ga naar de Kaapverdische Eilanden, Curacao of Aruba.

Ga je liever naar een verdere bestemming naar de zon, denk dan aan Jamaica, Gambia, Cuba, de Maledieven, Indonesië, Mauritius, Mexico of Sint Maarten! Een ding is zeker: je ontsnapt aan de Nederlandse winter, en hebt een geweldige, zonnige kerstvakantie! 

2017 © BeachCheck.com