In de meivakantie voordelig weg met BeachCheck

De mooiste meivakanties

Er zijn geen resultaten gevonden

Laat alles zien
Home > Meivakantie

Geniet een weekje van de zon in Meivakantie

Home - Meivakantie

Meivakantie 2016

Meivakantie 2016


Welke bestemming heb jij uitgekozen voor de meivakantie van 2016? Voordelig all-inclusive genieten van de zon op een heerlijk warm strand, zwemmen in een helderblauwe zee en je laten verrassen door lokale culinaire gerechten. Dat wil toch iedereen! Bekijk het brede aanbod van BeachCheck en maak je keuze!  

Populaire bestemmingen voor de meivakantie op maar een paar uurtjes vliegen zijn Spanje, Portugal, Egypte en Turkije. In Spanje en Portugal vind je gezellige steden en rustgevende stranden met temperaturen tussen de 20 en 25 graden. Haal dus je zonnebril en bikini maar uit de kast, en ga zomers genieten op een strandbedje, luisterend naar de golven die op het strand aanspoelen.

Ook in Turkije, Egypte en de Canarische Eilanden zijn in mei de temperaturen heerlijk: tussen de 25 en de 30 graden! Neem een duik in het aangename, verfrissende zeewater of ontdek de wonderlijke onderwaterwereld tijdens snorkelen en duiken.

Ga je liever iets verder weg, naar bijvoorbeeld het zonnige Curaçao, dan heeft BeachCheck ook daarvoor een breed aanbod! Verblijf bijvoorbeeld in het gezellige Willemstad, of ga naar Jan Thiel Baai.

De meivakantie duurt in alle regio’s van 30 april t/m 8 mei. Geniet samen met je familie van een heerlijke vakantie, of ga er samen met je partner romantisch op uit naar een zwoel warm land!

2017 © BeachCheck.com