BeachCheck | Over BeachCheck.com

Over BeachCheck!


BeachCheck gelooft dat het boeken van een strandvakantie voordeliger, eenvoudiger en vooral flexibeler kan. Zelf bepalen vanaf welk vliegveld en op welke dag je vliegt, hoe laat en of je extra bagage meeneemt. Een huurauto op de plaats van bestemming? Of toch liever een taxi? Jij bepaalt. En als jij jouw ideale vakantie hebt gevonden, kan je hem direct vergelijken met alle aanbieders op de Nederlandse markt. Dan weet je zeker dat je de beste prijs hebt. Overzichtelijk en flexibel, dat is BeachCheck.

De eerste vakantie meta-search-vergelijker

Het was even zoeken, in het binnen- en buitenland, naar de beste software. Samen met tien knappe koppen is BeachCheck ontwikkeld. Alle losse eindjes (API's) zijn aan elkaar geknoopt en alle accommodaties geïndexeerd en ontdubbeld. Iedere nacht stellen we onze pakketten voor jou samen. Oke, iets technischer. Iedere nacht verversen wij onze cache, maar voor populaire accommodaties doen we dat vaker. Zo hebben we actuele beschikbaarheid en de beste prijzen. Als je gaat boeken worden de onderdelen van jouw reis gecontroleerd op beschikbaarheid en prijs. Als we ons huiswerk goed hebben gedaan, heb je vaak jouw ideale vakantie voor de beste prijs. Maar in Nederland zijn er heel veel aanbieders van reizen. Die doen ook hun huiswerk (als het goed is). Dus zijn we een keer niet het beste meisje van de klas, dan boek je het gewoon op onze site bij een van de andere aanbieders.

Waarom de naam BeachCheck(.com)?

BeachCheck is een Nederlands bedrijf. Een nieuw bedrijf met een "oude" ziel (6x Beste reisbureau van Nederland. Disma- en Reas Reizen, zoek maar op :-). Een bedrijf met potentie .com, omdat er een dag zal komen dat we onze vleugels uitslaan en als Hollands glorie het internationale toneel betreden. Een internationaal aansprekende naam dus. En wat doen we? We verkopen strandvakanties(Beach) en we controleren de prijzen (Check). BeachCheck(.com) ;-)

BeachCheck is de eerlijkste vakantieprijsvergelijker van Nederland. Heb je suggesties of vragen? Laat het ons weten. We zijn benieuwd.BeachCheck zonvakanties